25.01.2024: Taloesittely OULU

Taloesittely hirsitalo Oulu – moderni pulpettikattoinen hirsitalo valmistuu joen läheisyyteen.

Viihtyisässä kodissa on avara oleskelutila, josta avautuu kulku koko talon mittaiselle katetulle terassille. Luonto tulee isojen ikkunoiden kautta olohuoneeseen

Sisutuksessa hirsiseinät ja -paneelit tuovat pehmeyttä. Väliseinien maalin sävyssä on harmaan ja ruskean vivahteita. Laatat ovat murrettuja, pehmeitä sävyjä.

Aika
Torstaina 25.1.2024
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Heikkiläsaarentie
Heikkilänsaari OULU

Opastus
Lukantieltä

Katso ajo-ohje!

Tule tutustumaan uunituoreeseen kotiin ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

 

4h +k
Huoneistoala: 172 m²
Kerrosala:       186m²

Taloesittely hirsitalo Oulu

TARJOUSKAMPANJA

Nyt tarjouksessa vuoden 2023 loppuun viisi uutta talomalliamme, jotka on mahdollista rakentaa joko perinteisenä puutalona tai hirsitalona. Tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille. Tutustu tarjouksessa oleviin malleihimme!

Tartu tarjoukseen!

 

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!