17.09.2023: Taloesittely Lempäälä

Taloesittely Lempäälä: Paritaloasunnossa on upea sisäänkäynti. Kodissa on tilava yhtenäinen oleskelutila, joka jatkuu katetulla terassilla. Se on mahdollista lasittaa kokonaan tai osittain. Kodissa on kolme makuuhuonetta.

Olemme valinneet vaalean maalin seiniin ja kattoon. Lattian puunsävyinen lattia pehmentää sisutusta. Kylpyhuoneessa ovat tyylikkäät laatat ja saunassa tervaleppäpaneelit.

Aika
Sunnuntai 17.9.
klo 11.00. – 12.30

Osoite
Sotkantie 1A
Moisio, LEMPÄÄLÄ

Opastus
Lopentieltä
Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan juuri valmistuneeseen paritaloon ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Miika Ahola
puh. 040 709 0573
miika.ahola@jopera.fi

 

ASUNNOT OVAT MYYNNISSÄ

Nämä juuri valmistuneet asunnot sijaitsevat Lempäälässä, tulevan asuntomessualueen läheisyydessä! Alue kehittyy lähivuosina voimakkaasti, kun puistot ja palvelut rakentuvat. Kiinteistövälittäjä on mukana näytössä.

4h +k
Huoneistoala: 86.0 m²
Kerrosala:       97.0m²

Taloesittely Lempäälä, paritalon pohjapiirustus

TARJOUSKAMPANJA

Nyt tarjouksessa vuoden 2023 loppuun viisi uutta talomalliamme, jotka on mahdollista rakentaa joko perinteisenä puutalona tai hirsitalona. Tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille. Tutustu tarjouksessa oleviin malleihimme!

Tartu tarjoukseen!

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

 

Laita jakoon!