15.03.2023: Taloesittely Oulu

18Taloesittely Oulu: uunituore muuttovalmis omakotitalo.
Tämän yksitasoisen omakotitalon olemme suunnitelleet yhdessä asiakasperheen kanssa. Kodissa on kolme makuuhuoneetta ja avara yhtenäinen oleskelutila. Vanhempien huoneesta on käynti kylpyhuoneeseen vaatehuoneen kautta. Taloesittely Oulu – talo on nyt valmis ottamaan vieraat vastaan.

Kotiinsa perhe on valinnut pehmeänvaaleat sisustusmateriaalit. Yleismaalin sävy on Paperi (Tikkurila) ja sen lisäksi kodista löytyy tehostemaalin sävynä Mulperi (Tikkurila). Valoinen ja pehmeä maitokahvin sävy toistuvat myös laatoissa.

Aika
Keskiviikko 15.03.2022
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Tonkkatie
Korvenkylä, Oulu

Opastus
Hönttämäentieltä

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan tyylikkääseen omakotitaloon ja juttelemaan rakennushankeestasi!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

4h +k
Huoneistoala: 107.0 m²
Kerrosala:       121.0 m²

Taloesittely Oulu, Muuttovalmis omakotitalo, jossa on kolme makuuhuonetta ja iso oleskelutila.

Viisi talomallia tarjouksessa

Tutustu myös kampanjaamme: viisi talomalliamme rakennettuna muuttovalmiiksi hirsitalona tai perinteisenä puutalona. Pidä kiirettä!  Kampanja on voimassa 31.5.2023 saakka.

Viisi talomallia muuttovalmiiksi

 

Taloesittely Oulu – muuttovalmis omakotitalo – Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!