14.10.2021: Taloesittely KANGASALA

Meillä on ilo esitellä muuttovalmis hirsitalo. Taloesittely on tyylikkäässä hirsitalossa. Tämä yksitasoinen koti on suunniteltu lapsiperheen arjessa toimivaksi. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran yhtenäisen tilan. Talon päädyssä on iso, katettu terassi.

Olemme suunnitelleet kodin yhdessä perheen kanssa ja rakentaneet muuttovalmiiksi. Sisustuksessa vahalla käsitellyt hirsiseinät luovat kodikkaan tunnelman.

Aika:
torstai 14.10.2021
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Lumikontie,
Tursola, KANGASALA

Opastus:
Asemantieltä

Arvonta
Talonäytöissämme (1.10.-30.11. 2021) kävijöiden kesken arvomme kahvikoneen Siemens EQ-300. Tule ja täytä arpalippu!

Tervetuloa juttelemaan kotisi rakentamisesta!

Einari Paavola
puh. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

5 h +k
Huoneistoala: 130,5 m²
Kerrosala:       143.0 m²

Rakennuspalvelu Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo, jossa on neljä makuuhuonetta ja iso olohuone, keittiö ja ruokailutila.

Rakennamme kotisi

Laita jakoon!