12.12.2023: Taloesittely Ylöjärvi

Taloesittely Ylöjärvi – Yksitasoisen omakotitalon olemme suunnitelleet lapsiperheen tarpeisiin: kodissa on kolme lasten huonetta ja arkieteinen ulko-oven vieressä.

Perhe on valinnut huolellisesti sisustusmateriaalit.  Sisäseinien pääsävynä on Mulperi, kaunis harmaalla murrettu beige. Sama värimaailma toistuu myös laattavalinnoissa.

Aika
Tiistaina 12.12.
klo 17.00. – 19.00

Osoite
Ahmantie
Siivakkala Ylöjärvi

Opastus
Kaukolantie

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan juuri valmistuneeseen kotiin ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Miika Ahola
puh. 040 709 0573
miika.ahola@jopera.fi

 

5h +k
Huoneistoala: 136 m²
Kerrosala:       149m²

Taloesittely Ylöjärvi - pohjapiirustus

TARJOUSKAMPANJA

Nyt tarjouksessa vuoden 2023 loppuun viisi uutta talomalliamme, jotka on mahdollista rakentaa joko perinteisenä puutalona tai hirsitalona. Tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille. Tutustu tarjouksessa oleviin malleihimme!

Tartu tarjoukseen!

 

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

 

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!