09.11.2023: Taloesittely Hyvinkää

Taloesittely hirsitalo Hyvinkää:  Olemme rakentaneet yksilöllisen kaksikerroksisen hirsitalon viihtyisälle asuinalueelle. Tämän talon on suunnitellut asiakkaan oma arkkitehti. Oleskelutiloihin tulee valoa koko päivän kolmesta eri ilmansuunnasta.

Sisustusta hallitsevat hirsiset ulkoseinät. Väliseinien maalin sävyn on Mediaani. Siinä on harmaan ja ruskean vivahteita. Laatat ovat murrettuja, pehmeitä sävyjä.

Aika
Torstaina 9.11.
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Sinisiivenkaari
Kalteva, HYVINKÄÄ

Opastus
Kaltevantieltä
Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan juuri valmistuneeseen hirsitaloon ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

 

5h +k
Huoneistoala: 134 m²
Kerrosala:       160m²

Taloesittely hirsitalo Hyvinkää -pohjapiirustus

TARJOUSKAMPANJA

Nyt tarjouksessa vuoden 2023 loppuun viisi uutta talomalliamme, jotka on mahdollista rakentaa joko perinteisenä puutalona tai hirsitalona. Tyylikkäät talomallit on mahdollista sijoittaa erikokoisille tonteille. Tutustu tarjouksessa oleviin malleihimme!

Tartu tarjoukseen!

MUUTTOVALMIIT OMAKOTITALOT – JOPERA

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Laita jakoon!