Talomyyjä Tampereelle

Talomyyjä Tampere, Tule myymään rakennettavia omakotitaloja ja valmiita asuntoja. Etsinnässä talomyyjä Tampere. Ota yhteyttä!

Avoinna työpaikka

Jopera on yksilöllisten omakotitalojen rakentamisessa edelläkävijä. Se on rakentanut koteja 30 vuotta. Tänä vuonna valmistuu koteja rivi- pari- ja omakotitaloihin pääkaupunkiseudulle, Ouluun ja Pirkanmaalle.

Etsimme talomyyjää Tampereen seudulle

Talomyynti on pitkäjännitteistä asiakkaiden palvelemista usein heidän suurimmassa hankkeessaan. Asiakkaat odottavat talomyyjältä asiakaslähtöistä palvelualttiutta, aktiivisuutta ja ammattilaisen vastauksia useisiin kysymyksiin mm. kodin suunnittelusta, teknisistä ratkaisuista ja kustannuksista. Edellytämme talomyyjältä palvelualttiutta, kokemusta pientalohankkeista ja laskentatarkkuutta. Pääset myös myymään rakentamiamme As Oy kohteita.

Tarjoamme mukavan haasteellisen työpaikan lisäksi hyvät ansiomahdollisuudet, joihin voi itse vaikuttaa tekemällä innokkaasti tuloksellista työtä. Talomyyntityö on vaihtelevaa ja arvostettua: pääsee näkemään ja osallistumaan kotien rakentamiseen alusta luovutukseen asti.

Ota yhteyttä 28.2.2023 mennessä:

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

Videolla talorakentajat ja työjohtajat kertovat, millainen työnantaja Jopera on.

Jopera – Talomyyjä Tampere

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Tutustu meihin!

Laita jakoon!