10839

118 m2 4h + k

Tämä omakotitalo voidaan sijoittaa tontin perälle. Koti soveltuu hyvin lapsiperheelle – tilava arkieteinen ja väljät makuuhuoneet tekevät arjesta sujuvaa. Vanhempien makuuhuoneesta on kulku saunatiloihin.

Talomalli - Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on kolme makuuhuonetta. Vanhempien makuuhuoneesta on kulku vaatehuoneen kautta kodinhoitohuoneeseen.
Talomalli - Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on kolme makuuhuonetta. Vanhempien makuuhuoneesta on kulku vaatehuoneen kautta kodinhoitohuoneeseen.
Yksitasoinen moderni omakotitalo, julkisivu edestä. Talossa on näyttävä suojainen sisäänkäynti etupihalta.
Talomalli - Yksitasoinen omakotitalo, päätyjulkisivu. Talossa on epäsymmetrinen harjakatto.
Yksitasoinen moderni omakotitalo, julkisivu takaa.
Talomalli - Moderni omakotitalo, päätyjulkisivu. Talossa on epäsymmetrinen harjakatto.

Talomalli

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia?

Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata.

Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

 

Toimitussisältö

Sisutusvalmis, muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Haluatko, että rakennamme kotisi muuttovalmiiksi – avaimet käteen? Oletko halukas puuhastelemaan itse ja toivot kädenjälkesi näkyvän?

Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

 

Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

 

Monet talomallit – JOPERA

Jopera on suomalainen perheyritys. Se on perustettu  vuonna 1993. Olemme turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme omakotitaloja  30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä laadukkaat omakotitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti. Se takaa että, olemme turvallinen yhteistyökumppani niin rakentamisen aikana kuin  kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.