10797

131 m2 5h + k

Tämän hirsikodin oleskelutilat on sijoitettu talon keskelle. Oleskelutiloihin tulee valoa kahdesta suunnasta. Terassia tästä kodista löytyy – Talon takapihalla on katettu terassi, sekä talon etupuolella on koko talon levyinen katettu terassi.

Talomalli - Pohjapiirustus. Oleskelutilat on sijoitettu talon keskelle, niihin tulee valoa kahdesta suunnasta. Neljä makuuhuonetta.
Talomalli - Pohjapiirustus. Oleskelutilat on sijoitettu talon keskelle, niihin tulee valoa kahdesta suunnasta. Neljä makuuhuonetta.
Talomalli - julkisivu edestä. Sisäänkäynti sijaitsee talon etupuolella. Etupihalle koko talon levyinen katettu oleskeluterassi.
Talomalli - julkisivu päädystä. Talossa on harjakatto. Kulku kodinhoitohuoneeseen talon päädystä.
Talomalli - julkisivu takaa. Takapihalle avautuu katettu oleskeluterassi.
Talomalli - julkisivu talon päädystä. Takapihalle avautuu katettu oleskeluterassi.

Talomalli

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia?

Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata.

Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

 

Toimitussisältö

Sisutusvalmis, muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Haluatko, että rakennamme kotisi muuttovalmiiksi – avaimet käteen? Oletko halukas puuhastelemaan itse ja toivot kädenjälkesi näkyvän?

Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

 

Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

 

JOPERA

Jopera on suomalainen perheyritys. Se on perustettu  vuonna 1993. Olemme turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme omakotitaloja  30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä laadukkaat omakotitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti. Se takaa että, olemme turvallinen yhteistyökumppani niin rakentamisen aikana kuin  kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.