Sara

164 m2 6h + k

Tässä tyylikäs omakotitalo väljyyttä arvostavalle. Tilavassa kodissa on alakerrassa yhtenäinen oleskelutila ja yksi makuuhuone. Oleskelutiloihin lisää tilantuntua tulee korkeasta tilasta. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja aula arkioleskeluun. Saunaosasto on sijoitettu alakertaan. Pääsisäänkäynnin vierestä on sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen.

 

Tyylikäs kaksikerroksinen omakotitalo. Pääsisäänkäynnin vierestä kulku kodinhoitohuoneeseen. Talon päädyssä upea katettu terassi. Oleskelutiloihin tulvii valoa suurista ikkunoista.
Tyylikäs kaksikerroksinen omakotitalo. Pääsisäänkäynnin vierestä kulku kodinhoitohuoneeseen. Talon päädyssä upea katettu terassi. Oleskelutiloihin tulvii valoa suurista ikkunoista.
Kaksikerroksinen talomalli. Alakerrassa yksimakuuhuone ja upeat avarat oleskelutilat. Kodinhoitohuoneesta kulku saunaosastolle. Sisäänkäynnin yhteydessä käytännöllinen arkieteinen. Talomallin huoneistoala on 162 neliötä.
Kaksikerroksinen talomalli. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta ja viihtyisä aula oleskeluun. Aulasta kulku kylpyhuoneeseen. Talomallin huoneistoala on 162 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eripuolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Omakotitalo – Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.