Salmi

121 m2 4h + k

 

Takaterassilta on käynti pihasaunaan, jossa kotikiukaan lempeät löylyt odottavat. Omakotitalon isosta yhtenäisestä oleskelutilasta on myös kulku terassille. Eteisen yhteydessä on iso arkieteinen harrastavan perheen tarpeisiin. Kodissa on kolme tilaavaa makuuhuonetta.

Yksitasoinen omakotitalo erillisellä saunarakennuksella. Viihtyisä oleskelutila takapihale.
Yksitasoinen omakotitalo erillisellä saunarakennuksella. Viihtyisä oleskelutila takapihale.
Upea yksitasoinen omakotitalo saunarakennuksella. Saunaan kulku katetun terassin kautta. Kolme makuuhuonetta ja suuri oleskelutila. Sisäänkäynnin yhteydessä tilava arkieteinen. Talomallin huoneistoala on 121 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Olisiko sinun talopakettisi muuttovalmis, sisustusvalmis, vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.