Ruoko

118 m2 5h + k

 

Nyt omakotitalossa neliöt ovat tehokkaassa käytössä: kodissa on neljä makuuhuonetta, yhtenäinen oleskelutila ja lapsiperheen toive -arkieteinen. Makuuhuoneet, tilava kylpyhuone ja kaksi vaatehuonetta on sijoitettu yläkertaan. Takapihalle on suojaisa terassi – kesäpäivien olohuone.

Kaksitasoinen omakotitalo pienemmälekin tontille. Takapihalle avautuu viihtyisä oleskeluterassi jonka pergola on mahdollista myös kattaa.
Kaksitasoinen omakotitalo pienemmälekin tontille. Takapihalle avautuu viihtyisä oleskeluterassi jonka pergola on mahdollista myös kattaa.
Kaksikerroksinen omakotitalo. Alakerrassa oleskelutilat, saunatilat ja wc. Sisäänkäynnin yhteydessä käytännöllinen arkieteinen. Oleskelutiloista kulku viihtyisälle terassille. Talomallin huoneistoala on 118 neliötä.
Kaksikerroksinen omakotitalo. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä käytännöllinen vaatehuone. Aulasta kulku erilliseen vaatehuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Talomallin huoneistoala on 118 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.