Rova-kytketty autokatos

95 m2 3h + k

 

Kotiin tullaan päädystä ja takapihalle on hulppea terassi, jonne käynti on oleskelutilasta ja saunaosastolta. Tässä omakotitalossa on vain kaksi makuuhuonetta, sillä asumisviihtyvyyteen on panostettu: eteisessä on arkieteinen, valoisa oleskelutila ja iso vaatehuone. Talomalliin on mahdollista lisätä kytketty autokatos.

Yksitasoinen omakotitalo. Kulku talon päädystä. Talomalliin on mahdollisuus lisätä kytketty autokatos.
Yksitasoinen omakotitalo. Kulku talon päädystä. Talomalliin on mahdollisuus lisätä kytketty autokatos.
Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on kaksi makuuhuonetta sekä yhtenäinen oleskelutila. Sisäänkäynnin yhteydessä on arkieteinen esimerkiksi harrastusvälineille. Taloon on mahdollista lisätä kytketty autokatos. Talomallin huoneistoala on 95 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Kytketty autokatos talon yhteyteen

Autokatokset ja tallit on kätevintä rakentaa samaan aikaan omakotitalon kanssa. Useisiin talomalleihin on mahdollista lisätä asuinrakennuksen yhteyteen kytketty autokatos tai autotalli. Autokatos voi olla tontin sallimien mahdollisuuksien mukaan yhdelle tai kahdelle autolle. Hyvin usein autosuojan yhteyteen suunnitellaan myös kylmä tai lämmin varasto. Autokatoksia ja -talleja on mahdollista muokata tai suunnitella sinun tontillesi sopiva ja tarpeesi täyttävä yksilöllinen kokonaisuus. Arkkitehtimme sijoittavat piharakennuksen ja omakotitalon tontillesi käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Saat heiltä 3d-mallinnuksen, jonka avulla pääset katselemaan pihaasi eri puolilta.

Toimitussisältö

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Muunnoksia tästä mallista

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.