Rakka

105 m2 5h + k

 

Moderni omakotitalo voidaan sijoittaa tontin perälle. Sen sisäänkäynti ja oleskelu ovat etupihalla. Koko talon levyinen katettu terassi lisää asumismukavuutta. Kodissa on yhtenäinen ja avara oleskelutila. Eteisen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen on hyvä sijoittaa harrastusvälineitä tai kausivaatteita.

Yksitasoinen omakotitalo. Sopii hyvin sijoitettavaksi tontin perälle, jossa oleskelutila aukeaa etupihalle. Sisäänkäynti talonlevyiseltä katetulta terassilta.
Yksitasoinen omakotitalo. Sopii hyvin sijoitettavaksi tontin perälle, jossa oleskelutila aukeaa etupihalle. Sisäänkäynti talonlevyiseltä katetulta terassilta.
Yksitasoinen omakotitalo neljällä makuuhuoneella ja yhtenäisellä oleskelutilalla. Eteisen yhteydessä vaatehuone. Koko talon leveyinen katettu oleskeluterassi. Talomallin huoneistoala on 105 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Toimitussisältö – muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Olisiko sinun talopakettisi sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.