Paju

125 m2 4h + k

 

Tämä kaksitasoinen omakotitalo, joka voidaan rakentaa pienellekin tontille. Tilaa kotona viihtymiseen on sekä ala- että yläkerrassa. Molemmissa kerroksissa on omat oleskelutilansa. Korkea olohuone ja isot ikkunat antavat tilantuntua koko taloon.

Valoisa kaksikerroksinen omakotitalo. Sopii pienemmällekin tontille. Valoisat oleskelutilat suurilla ikkunoilla.
Valoisa kaksikerroksinen omakotitalo. Sopii pienemmällekin tontille. Valoisat oleskelutilat suurilla ikkunoilla.
Kaksikerroinen omakotitalo. Alakerrassa valoisat oleskelutilat. Eteisen yhteydessä arkieteinen. Kodihoitohuoneen kautta kulku pesutiloihin. Talomallin huoneistoala on 125 neliötä.
Kaksikerroksinen omakotitalo. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, wc ja oleskeluun sopiva aula. Aulaan tulee valoa alakerran korkeasta tilasta ja aulan ikkunasta. Talomallin huoneistoala on 125 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Talomallisto vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Talomallisto antaa ideoita suunnitteluun. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.