10841

130 m2 4h + k

Tässä kaksitasoisessa kodissa on neliöt tehokäytössä. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan. Työ-/vierashuone on mahdollista yhdistää vaatehuoneen kanssa, jolloin saadaan yksi makuuhuone lisää.

Kaksitasoinen omakotitalo, pohjapiirustus. Alakerrassa on oleskelutilat, kodinhoitohuone ja pesutilat.
Kaksitasoinen omakotitalo, pohjapiirustus. Alakerrassa on oleskelutilat, kodinhoitohuone ja pesutilat.
Kaksitasoinen omakotitalo, pohjapiirustus. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja työ- tai vierashuonekäyttöön sopiva huone.
Kaksitasoinen omakotitalo, julkisivu edestä. Talon sisäänkäynti on etupihan puolelta.
Kaksitasoinen talo, julkisivu päädystä. Takapihalta kuljetaan kodinhoitohuoneeseen. Talossa on jyrkkä harjakatto.
Kaksitasoinen omakotitalo, julkisivu takaa.
Kaksitasoinen talo, julkisivu päädystä. Talon päädyssä on näyttävä sisäänvedetty terassi ja parveke.

Omakotitalo – Toimitussisältö

Haluatko, että rakentamamme omakotitalo on muuttovalmis, eli avaimet käteen -paketti? Oletko halukas puuhastelemaan itse ja toivot kädenjälkesi näkyvän?

Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Omakotitalo – Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia?

Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata.

Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllinen omakotitalo. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

 

Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

 

Monet talomallit – JOPERA

Jopera on suomalainen perheyritys. Se on perustettu  vuonna 1993. Olemme turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme omakotitaloja  30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä laadukkaat omakotitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti. Se takaa että, olemme turvallinen yhteistyökumppani niin rakentamisen aikana kuin  kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.