10803

158 m2 5h + k

Tässä talomallissa alakerta on rauhoitettu oleskelulle. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan. Myös pesutilat löytyy yläkerrasta.

Pohjapiirustus. Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa on oleskelu- ja kodinhoitotilat.
Pohjapiirustus. Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa on oleskelu- ja kodinhoitotilat.
Pohjapiirustus. Kaksitasoinen omakotitalo. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja makuuhuoneeksi soveltuva vierashuone. Pesutilat on sijoitettu talon yläkertaan.
Julkisivu päädystä. Kaksitasoinen omakotitalo. Sisäänkäynti on sijoitettu talon päätyyn kadun puolelle.
Julkisivu. Talon sisäänkäynti on päädystä.
Julkisivu päädystä. Kaksitasoinen omakotitalo. Talossa on harjakatto.
Julkisivu. Talon sisäänkäynti on päädystä. Sisäpihalle aukeaa oleskeluterassi.

Omakotitalo – Toimitussisältö

Haluatko, että rakentamamme omakotitalo on muuttovalmis, eli avaimet käteen -paketti? Oletko halukas puuhastelmaan itse ja toivot kädenjälkesi näkyvän?

Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Omakotitalo – Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia?

Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata.

Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllinen omakotitalo. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

 

Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

 

Monet talomallit – JOPERA

Jopera on suomalainen perheyritys. Se on perustettu  vuonna 1993. Olemme turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme omakotitaloja  30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä laadukkaat omakotitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti. Se takaa että, olemme turvallinen yhteistyökumppani niin rakentamisen aikana kuin  kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.