Naava

159 m2 6h + k

 

Tässä on omakotitalo väljyyttä ja tyylikkyyttä arvostavalle. Juhlavaan kahden kerroksen olohuoneeseen yhdistyvät ruokailutila ja saarekkeellinen keittiö. Takapihalle avautuvat yläkerran parveke ja alakerran oleskeluterassi.

Kaksitasoinen tyylikäs omakotitalo. Sisäänkäynti talon toiselta sivulta, toisella sivulla upea katettu terassi ja parveke.
Kaksitasoinen tyylikäs omakotitalo. Sisäänkäynti talon toiselta sivulta, toisella sivulla upea katettu terassi ja parveke.
Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa yksi makuuhuone, oleskelu- ja pesutilat. Sisäänkäynnin yhteydessä tilava arkieteinen. Tyylikäs suora porras yläkertaan. Upea katettu terassi. Talomallin huoneistoala on 159 neliötä.
Kaksitasoinen omakotitalo. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta. Tyylikäs suora porras. Käytännöllinen katettu parveke. Talomallin huoneistoala on 159 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain muuta?

Sopiiko teille talopaketiksi sisustusvalmis, muuttovalmis – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.