10794

111 m2 5h + k

 

Tässä on talomalli, jossa on otettu jokainen neliö käyttöön. Arjen helpottamiseksi pääsisäänkäynnin yhteyteen on sijoitettu arkieteinen omalla sisäänkäynnillä. Talon etupihalla on koko talon levyinen katettu terassi.

Mallisto, Yksitasoinen omakotitalo, pohjapiirustus. Talossa on neljä makuuhuonetta ja yhtenäinen avara oleskelutila. Eteisen yhteydessä on arkieteinen. Talomalli.
Mallisto, Yksitasoinen omakotitalo, pohjapiirustus. Talossa on neljä makuuhuonetta ja yhtenäinen avara oleskelutila. Eteisen yhteydessä on arkieteinen. Talomalli.
Mallisto, Yksitasoinen omakotitalo. Sisäänkäynti talon etupuolelta. Pääsisäänkäynnin vieressä on oma sisäänkäynti arkieteiseen. Talomalli.
Mallisto, Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on harjakatto. Päätyyn on rakennettu pergola. Talomalli.
Yksitasoinen omakotitalo. Talon päätyyn on rakennettu pergola. Talomalli.
Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on harjakatto. Talomalli.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Vaikka meillä on laaja mallisto, puuttuuko sieltä talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia?

Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi – vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokaista talomallia on mahdollista muokata. Arkkitehtimme tekevät ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. He mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri kulmilta. Pääset myös kurkistamaan, miltä sisällä näyttää.

 

Toimitussisältö
sisustusvalmis -muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Haluatko, että rakennamme kotisi muuttovalmiiksi – avaimet käteen? Oletko halukas puuhastelemaan itse ja toivot kädenjälkesi näkyvän. Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Monet talomallit – JOPERA

Jopera on suomalainen perheyritys. Se on perustettu  vuonna 1993. Olemme turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme omakotitaloja  30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä laadukkaat omakotitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti. Se takaa että, olemme turvallinen yhteistyökumppani niin rakentamisen aikana kuin  kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.