Lehto – muunnos

124 m2 5h + k

 

Lämminhenkinen omakotitalo, jossa väljät ja rauhalliset oleskelutilat avautuvat sisäpihalle. Saunaosasto on omassa siivessään, josta on käynti suojaiselle oleskeluterassille. Oleskelutilan perällä on tyylikäs saarekkeellinen keittiö ja käynti terassille.

Tyylikäs omakotitalo L-pohjaratkaisulla. Sisäänkäynti talon päädystä. Viihtyisä ja suojaisa oleskeluterassi talon sisäpihalla.
Tyylikäs omakotitalo L-pohjaratkaisulla. Sisäänkäynti talon päädystä. Viihtyisä ja suojaisa oleskeluterassi talon sisäpihalla.
Yksitasoinen omakotitalo L-pohjalla. Neljä makuuhuonetta, pesutilat omassa siivessään ja sisäänkäynnin yhteydessä tilava arkieteinen. Sisäänkäynti talon pädyssä. Pohjapiirustus.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Muunnoksia tästä mallista

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.