Korpi

129 m2 5h + k

 

Ulko-ovelta avautuu näkymä hirsitalon avaraan oleskelutilaan, johon valoa tulee etu- ja takapihalta. Vanhempien makuuhuone on omassa rauhassaan talon toisessa päädyssä. Saunaosastolta on kulku takapihan oleskeluterassille.

Yksitasoinen omakotitalo. Oleskelutilat läpi talon, valoa tulee tilaan kahdesta eri suunnasta. Kutsuva ja näyttävä sisäänkäynti. Talossa on harjakatto.
Yksitasoinen omakotitalo. Oleskelutilat läpi talon, valoa tulee tilaan kahdesta eri suunnasta. Kutsuva ja näyttävä sisäänkäynti. Talossa on harjakatto.
Yksitasoinen omakotitalo. Läpitalon oleskelutila, joka tuo valoa kahdesta suunnasta. Neljä makuuhuonetta, joista päämakuuhuone muista erillään. Talomallin huoneistoala on 121 neliötä. Pohjapiirustus.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.