Kaski-kytketty autokatos

129 m2 5h + k

 

Tässä kodissa on tilava katettu terassi talon päädyssä olohuoneen jatkona. Omakotitalossa on huomioitu lapsiperheen tarpeet sijoittamalla tilava arkieteinen sisäänkäynnin yhteyteen. Lasten huoneiden ryhmittyminen sisäänkäynnin läheisyyteen rauhoittaa oleskelutiloja. Malliin on mahdollista lisätä kytketty autokatos.

Yksitasoinen talomalli kytketyllä autokatoksella. Viihtyisä sisäänkäynti.
Yksitasoinen talomalli kytketyllä autokatoksella. Viihtyisä sisäänkäynti.
Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on neljä makuuhuonetta ja viihtyisä suuri oleskelutila. Sisäänkäynnin yhteydessä tilava arkieteinen. Mallissa on kytkettynä autokatos.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eripuolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Kytketty autokatos talon yhteyteen

Autokatokset ja tallit on kätevintä rakentaa samaan aikaan omakotitalon kanssa. Useisiin talomalleihin on mahdollista lisätä asuinrakennuksen yhteyteen kytketty autokatos tai autotalli. Autokatos voi olla tontin sallimien mahdollisuuksien mukaan yhdelle tai kahdelle autolle. Hyvin usein autosuojan yhteyteen suunnitellaan myös kylmä tai lämmin varasto. Autokatoksia ja -talleja on mahdollista muokata tai suunnitella sinun tontillesi sopiva ja tarpeesi täyttävä yksilöllinen kokonaisuus. Arkkitehtimme sijoittavat piharakennuksen ja omakotitalon tontillesi käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Saat heiltä 3d-mallinnuksen, jonka avulla pääset katselemaan pihaasi eri puolilta.

Toimitussisältö

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Muunnoksia tästä mallista

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.