Kangas

126 m2 5h + k

 

Valoisa koti oleskelutilojen sijaitessaa läpi talon, valoa tulee kahdesta suunnasta. Lastenhuoneiden ryhmittyminen sisäänkäynnin läheisyyteen rauhoittaa oleskelutiloja. Saunaosasto ja vanhempien makuuhuone sijoittuvat toiseen päätyyn. Saunasta vilvoittelemaan pääsee takapihan oleskeluterassille.

Yksitasoinen omakotitalo. Valoisa omakotitalo jonka oleskelutilat sijaitsevat talon keskellä, valoa tulee kahdesta suunnasta. Talon etupuolella näyttävä sisäänkäynti, oleskeluterassi takapihalla.
Yksitasoinen omakotitalo. Valoisa omakotitalo jonka oleskelutilat sijaitsevat talon keskellä, valoa tulee kahdesta suunnasta. Talon etupuolella näyttävä sisäänkäynti, oleskeluterassi takapihalla.
Yksitasoinen omakotitalo. Neljä tilavaa makuuhuonetta. Oleskelutila jakaa päämakuuhuoneen muista huoneista erilleen. Saunatiloista kulku vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen kautta. Talomallin huoneistoala on 126 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.