Kaarna

138 m2 5h + k

 

Edustava kaksikerroksinen omakotitalo voidaan rakentaa pienellekin tontille. Oleskelupihaja sisäänkäynti ovat etupihalta. Yhtenäiset oleskelutilat ja korkea olohuone antavat avaruutta koko taloon. Yläkerran aulasta on käynti tyylikkäälle parvekkeelle.

Kaksikerroksinen omakotitalo tyylikkäällä sisäänkäynnilä. Yläkerrassa katettu parveke lisää viihtyvyyttä.
Kaksikerroksinen omakotitalo tyylikkäällä sisäänkäynnilä. Yläkerrassa katettu parveke lisää viihtyvyyttä.
Kaksikerroksisen omakotitalo. Oleskelutilat talossa sijoittuu talon toiseen päätyyn. Alakerrassa on myös työhuoneeksi sopiva makuuhuone ja pesutilat. Arkieteiseen oma sisäänkäynti pääsisäänkäynnin vieressä. Talomallin huoneistoala 138 neliötä.
Kaksikerroksisen omakotitalon yläkerrassa kolme on tilavaa makuuhuonetta ja säilytystilaa löytyy runsaasti kolmesta vaatehuoneesta. Aulasta kulku katetulle parvekkeelle. Talomallin huoneistoala on 138 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eripuolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – talopaketti

Talopaketti sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Muunnoksia tästä mallista

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.