Aava

115 m2 4h+k

Tässä on talomalli , jonka katetulla takaterassilla nautitaan lämpimistä kesäpäivistä. Sinne on käynti sekä saunaosastolta että oleskelutiloista. Eteisessä on ruhtinaallisesti säilytystilaa: naulakkokaapin lisäksi on tilava arkieteinen. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti wc:n kautta kodinhoitohuoneeseen.

Yksikerroksinen omakotitalo. Talomalli, jossa näyttävä katettu terassi. 115 neliötä.
Yksikerroksinen omakotitalo. Talomalli, jossa näyttävä katettu terassi. 115 neliötä.
Yksitasoisessa talomallissa on kolme makuuhuonetta ja avara oleskelutila. Käyttömukavuutta lisää kulku makuuhuoneesta tilavaan kodinhoitohuoneeseen. Eteisen sisäänkäynnin yhteydessä on arkieteinen. Huoneistoala 115 neliötä.
Malleistamme löydät pohja- ja julkisivukuvien lisäksi 3d-mallinnuksen. Sen avulla voit pyörittää mallia, zoomata ja katsella näkymiä eri puolilta. Sisällä voit kävellä huoneesta toiseen.

Tutustu 3D-malliin

Katso

Pyöritä mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eripuolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Yksilöllinen omakotitalo

Etkö löytänyt valmista talomallia, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta.  Talomallejamme on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllinen omakotitalo.

Toimitussisältö

Haluatko, että rakennamme talopaketin sisustusvalmiiksi, muuttovalmiiksi – vai jotain siltä väliltä?  Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimistussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.