10782

185 m2 2h + k

 

Tässä avarassa kodissa on runsaasti yhtenäistä oleskelutilaa. Makuuhuoenen yhteydessä on tilava vaatehuone. Omakotitalon yhteyteen rakennettiin pihasauna, joten sisälle taloon saunaa ei rakennettu ollenkaan.

Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on yksi tilava makuuhuone jonka yhteydessä on vaatehuone. Avarasta kodinhoitotilasta on kulku terassille.
Yksitasoinen omakotitalo. Talossa on yksi tilava makuuhuone jonka yhteydessä on vaatehuone. Avarasta kodinhoitotilasta on kulku terassille.
Yksitasoinen omakotitalo. Varasto on saman katoksen alla sisäänkäynnin kanssa. Sisäänkäynti talon etupuolelta.
Yksitasoinen omakoatitalo. Talossa on harjakatto. Kodinhoitohuoneesta on katettu kulku ulos.
Yksitasoinen omakotitalo. Takapihalla on suuret ikkunat oleskelutiloihin ja makuuhuoneeseen.
Yksitasoinen omakotitalo. Talon yhteydessä on varasto esimerkiksi ulkovälineille.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Onko sinulle sopivin talopaketti sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.