10779

162 m2 6h + k

 

Tässä edustavassa kodissa yhdistyy valoisuus ja tilantuntu. Alakerran makuuhuone sopii hyvin myös arkiolohuoneeksi. Kodinhoitohuoneesta ja oleskelutilasta on käynti upealle katetulla terassille. Makuuhuoneet ja pesutilat on sijoitettu yläkertaan. Yläkerran aulasta kuljetaan hulppealle parvekkeelle.

Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa valoisat oleskelutilat. Ruokatila on sijoitettu hieman erilleen olohuoneesta. Alakerrassa erillinen makuuhuone joka sopii myös arkiolohuoneeksi.
Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa valoisat oleskelutilat. Ruokatila on sijoitettu hieman erilleen olohuoneesta. Alakerrassa erillinen makuuhuone joka sopii myös arkiolohuoneeksi.
Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta ja tilava pukeutumishuone päämakuuhuoneen yhteydessä. Pesutilat on sijoitettu yläkertaan.
Kaksitasoinen omakotitalo. Kulku talon päädystä. Sisäpihalle avautuu viihtyisä oleskelupiha katettuine terasseineen.
Kaksitasoinen omakotitalo. Oleskelutiloista ja kodinhoitohuoneesta kulku viihtyisälle katetulle terassille.
Kaksitasoinen omakotitalo. Yläkerrasta kulku tyylikkäälle tilavalle parvekkeelle.
Kaksitasoinen omakotitalo.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Onko sinulle sopivin talopaketti sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.