10778

139 m2 6h + k

Tässä valoisassa kodissa oleskelutilaan tulvii valoa kolmesta eri ilmansuunnasta. Perustilat on sijoitettu alakertaan. Yläkerrassa on neljä tilavaa makuuhuonetta ja kodinhoitotila.

Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa yksimakuuhuone ja pesutilat. Sisäänkäynnin yhteydessä tila arkivaatteiden säilytykseen.
Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa yksimakuuhuone ja pesutilat. Sisäänkäynnin yhteydessä tila arkivaatteiden säilytykseen.
Kaksitasoinen omakotitalo. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja kodinhoitohuone. Tilavan päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.
Kaksitasoinen omakoatitalo. Sisäänkäynti talon etupuolelta.
Kaksitasoinen omakotitalo, jonka yhteydessä on autokatos.
Kaksitasoinen omakotitalo. Takapihalta on kulku oleskeluterassille.
Kaksitasoinen omakotitalo. Talon päädyssä on katettu oleskeluterassi ja yläkerrassa katettu parveke.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Onko sinulle sopivin talopaketti sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.