10776

167 m2 6h + k

 

Tässä kodissa ei ole hukkaneliöitä, jokainen neliö on tehokkaassa käytössä. Oma sisäänkäynti arkieteiseen helpottaa arjen sujuvuutta.

Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa sisäänkäynnin yhteydessä arkieteinen. Alakerrasta löytyy oleskelutilat, pesutilat ja yksi makuuhuoneista.
Kaksitasoinen omakotitalo. Alakerrassa sisäänkäynnin yhteydessä arkieteinen. Alakerrasta löytyy oleskelutilat, pesutilat ja yksi makuuhuoneista.
Kaksitasoinen omakotitalo. Yläkertaan on sijoitettu neljä makuuhuonetta. Päämakuuhuoneen yhteydessä tilava vaatehuone. Yläkerrasta löytyy myös perheen kodinhoitotila.
Kaksitasoinen omakotitalo. Sisäänkäynti talon päädystä.
Kaksitasoinen omakotitalo. Ulkona on reilun kokoiset oleskeluterassit.
Kaksitasoinen omakotitalo. Talon päädyssä on reilun kokoinen katettu oleskeluterassi jonne voi sijoittaa esimerkiksi porealtaan.
Kaksitasoinen omakotitalo. Sisäänkäyntitalon päädystä. Toisessa päädyssä on reilun kokoinen katettu oleskeluterassi.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Onko sinulle sopivin talopaketti sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista