10733

97 m2 4h + k

 

Alun perin loma-asunnoksi suunniteltuun kotiin on kulku talon päädystä. Yhtenäinen oleskelutila jatkuu ulos katettuna koko talon levyisenä terassina. Täällä kelpaa lomailla!

Yksitasoinen omakotitalo. Sisäänkäynti talon päädystä. Kolme makuuhuonetta, jotka on sijoitettu talon toiselle puolelle. Toisessa päässä taloa pesutilat.
Yksitasoinen omakotitalo. Sisäänkäynti talon päädystä. Kolme makuuhuonetta, jotka on sijoitettu talon toiselle puolelle. Toisessa päässä taloa pesutilat.
Yksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Takapihalle avautuu upea katettu oleskeluterassi.
Yksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Talon toisessa päässä ovat pesutilat.
Yksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Rakennuksessa on pulpettikatto.
Yksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Talossa on pulpettikatto.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Onko sinulle sopivin talopaketti sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.