10725

190 m2 5h + k

 

Tässä tyylikkässä omakotitalossa on tilaa suuremmallekin perheelle. Oleskelutilat on rauhalliset, kulku makuuhuoneisiin on erotettu oleskelutiloista käytävällä. Luksusta tuo vanhempien makuuhuoneen yhteydessä oleva oma kylpyhuone.

Yksitasoinen omakotitalo. Neljä makuuhuonetta ja avarat oleskelutilat. Päämakuuhuone sijaitsee omassa siivessään.
Yksitasoinen omakotitalo. Neljä makuuhuonetta ja avarat oleskelutilat. Päämakuuhuone sijaitsee omassa siivessään.
Yksitasoinen omakotitalo. Autokatos kytkettynä omakotitaloon.
Yksitasoinen omakotitalo. L-pohjaratkaisu.
Yksitasoinen omakotitalo. Kytketty autokatos, pulpettikatto. Takapihalle avautuu suuret ikkunat.
Yksitasoinen omakotitalo. Talon yhteydessä kytketty autokatos.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Onko sinulle sopivin talopaketti sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.