10721

123 m2 4h + k

 

Tässä omakotitalossa on mukavan avarat oleskelutilat jotka jatkuvat katettuna terassina ulos. Alakerran päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Yläkerta on puolikorkeaa tilaa. Sinne on sijoitettu kaksi makuuhuonetta ja käytännöllinen työtila.

Kaksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Alakerrassa yksi makuuhuone. Avarat oleskelutilat. Alakerrassa pesutilat ja kodinhoitohuone.
Kaksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Alakerrassa yksi makuuhuone. Avarat oleskelutilat. Alakerrassa pesutilat ja kodinhoitohuone.
Kaksikerroksinen omakotitalo. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja työtila. Yläkerta on puolikorkea, sen sisäkatto on vino.
Kaksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Puolikorkea yläkerta.
Kaksitasoinen omakotitalo kytketyllä autokatoksella. Jyrkkä harjakatto.
Kaksitasoinen omakotitalo. Takapihalta kulku kodinhoitohuoneeseen ja tekniseen tilaan.
Kaksitasoinen omakotitalo jyrkällä harjakatolla.

Valmis talomalli vai oma luonnos?

Puuttuuko mallistosta talomalli, joka miellyttää sinua ja perhettäsi? Onko tontilla erityisvaatimuksia? Ei huolta. Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Jokainen talomalli on mahdollista muokata. Arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kodin – yksilöllisen omakotitalon. Arkkitehtimme mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Toimitussisältö – Muuttovalmis vai jotain siltä väliltä?

Onko sinulle sopivin talopaketti sisustusvalmis, muuttovalmis, vai jotain siltä väliltä? Voit itse määritellä talopakettisi toimitussisällön ja asennuksen laajuuden budjettisi ja rakennustaitojesi mukaan. Tutustu toimitussisältöömme!

Toimitussisältö

Jos haluat lisätietoja tai yksilöidyn tarjouksen löytämästäsi mallista, lähetä tietosi sivulla olevalla lomakkeella. Talomyyjämme saavat sen sähköpostiinsa ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa heille.

Talomyyjät

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Tutustu meihin

Haluan lisätietoja tästä mallista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.