Tilaa maksuton talokirja!

Moderni talomallisto ja talokirja on nyt ilmestynyt. Julkaisimme talokirjan, jossa on mukana uudet talomallit.  Arkkitehtimme ovat suunnitelleet vuosien saatossa runsaasti yksilöllisiä omakotitaloja yhdessä asiakkaiden kanssa. He valikoivat talomallistoomme moderneja uutuusmalleja, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys.

Tilaa uusi talomallisto ja talokirja! Selaile sitä kotisohvaltasi.  Kodin suunnittelu alkaa sopivan talomallin valinnasta ja talokirjastamme löydät ideoita siihen.

 

Tilaa taloesite

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Talomallisto – talokirja  – ja lopuksi muuttovalmis omakotitalo

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu palveluihimme

Ota yhteyttä!

Talomyynti auttaa sinut  rakentamisen alkuun. Ammattitaitoisilta myyjiltämme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Olemme tehneet omakotitalon rakentamisen helpoksi. Talomyynti ja sen kokeneet myyjät palvelevat sinua.

Talomyyjät

Unelmien puutalo

Rakennamme yksilöllisiä omakotitaloja ja toteutamme unelmia. Erotumme joustavuuden ansiosta. Työmme alkaa sinun toiveistasi, halusitpa valmiin mallin mukaisen talon tai oman ideasi toteutuksen. Ammattitaitoiset arkkitehtimme suunnittelevat kotisi yksilöllisesti tai muokkaavat talomallimme sinun tontille sopivaksi.

Videolla näet perheen matkan ruutupaperiluonnoksesta unelmaan, muuttovalmiiseen omakotitaloon.