Sisustuslahjakortti

Tutustu rakennettaviin ja myynnissä oleviin asuntoihin eri puolelaa Suomea. Sisustuslahjakortti on sinun, kun varaat tai ostat asunnon touko-kesäkuussa 2023.

Rakennamme erikokoisia erillis-, pari-, rivi- ja luhtitaloihin pääkaupunkiseudulle, Tampereen ja Oulun lähialueille.  Nämäkin kodit räätöimme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sinun on mahdollista valita kiintokalusteet ja kodinkoneet, suunnitella laatat, maalit ja tapetit sekä tuunata saunasta mieleisesi rentoutumispaikka. Jos varaat asunnon ennakkomarkkinoinnin aikana, voit vaikuttaa asunnon pohjasuunnitelmiin.

Sisustuslahjakortti asunnon varaajalle tai ostajalle

Osta tai varaa myynnissä oleva asunto 15.5. – 30.6.2023. Saat 3000€ sisustuslahjakortti hankintoihin. Sillä voit hankkia sohvan, sängyn tai vaikka mattoja valitsemastasi sisustusliikkeestä.  Luovutamme lahjakortin 1 kk ennen muuttoa. Tutustu myynnissä oleviin asuntoihimme: jopera.fi – asunnon ostajalle

Jopera

Suunnittelemme ja rakennamme myytävät asunnot omakotitaloihin sekä pari-, rivi-, ja luhtitaloihin 30 vuoden kokemuksella. Jo tuhannet ihmiset asuvat tekemissämme kodeissa Oulun, Helsingin ja Tampereen seuduilla.

Olemme vakaavarainen ja luotettava perheyritys.  Luottoluokituksemme on ollut paras AAA Gold jo vuosia.

Kotiemme pääraaka-aine on ekologinen pohjoissuomalainen puu. Rakennamme sekä perinteisiä puu- että hirsitaloja.

Vahvuutemme rakentamisessa on motivoitunut henkilökunta ja asiakaslähtöinenpalvelu. Suunnittelemme ja sisustamme yksilölliset kodit myös taloyhtiöihin. Ammattitaitoiset suunnittelijat ja rakentajat tekevät kodeista energiatehokkaat ja tiiviit. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Tutustu meihin

 

Referenssit

Rakennamme vuosittain kymmeniä koteja omakotitaloihin  ja asunto-osakeyhtiöihin eripuolelle Suomea. Esittelemme viimeisten vuosien rakentamiamme kohteita sivuillamme.

Referenssit

Laita jakoon!