Omakotitalosta tuli sellainen kuin piti

Tonttiarvonta yllätti perheen iloisesti. Heillä oli mahtava onni: He saivat metsään rajautuvan tontin uudelta asuinalueelta  Vuoreksesta. Kun tonttiarvonta oli suoritettu ja tontti varmistunut. Perhe käynnistivät  suunnittelutyön ja talotoimittajan valinnan. Pohdinnan ja arvioinnin jälkeen he valitsivat meidät. Muuttovalmis omakotitalo on nyt valmis.

Ennen kuin luovutimme upean kodin perheelle, esittelimme sitä vieraillemme ja kuvasimme sen muistoksemme. Esittelyn tästä kodista löydät kotitarinoistamme.

Katso kuvat

Nyt perhe on asunut kodissaan jonkin aikaa ja sisustanut rakentamamme talon kodikseen. Aamulehden Koti –asuntolehtiliitteessä on juttu tämän kodin rakentajaperheestä.

Lue juttu Aamulehdestä

Yhdessä onnistuimme!

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!