Omakotitalon rakentajan hintaturva

Olemme rakentaneet koteja jo 30 vuotta

Omakotitalon rakentaminen on iso hanke, johon kannattaa valita luotettava ja osaavaa kumppani. Rakennuspalvelu Jopera on toiminut pitkään kannattavasti ja varautunut rakennusalan muuttuviin taloustilanteisiin. Luottoluokitus on jo vuosia ollut paras AAA gold. Jopera on turvallinen vastuunkantaja rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosien kuluttua. Hintaturva takaa, etteivät kustannukset muutu rakentamisen aikana.

Kiinteä sopimushinta on paras hintaturva

Omakotitalon rakentajan kanssa allekirjoitamme kauppasopimuksen, johon on merkitty kiinteä kauppahinta, toimituksen laajuus, hankeen aloitusajankohta ja rakennusajan kesto. Näihin voi tulla muutoksia vain, jos rakentaja itse muuttaa toimituksen ajankohtaa tai toimituksen sisältöä. Muuttunut aloitusajankohta tai toimitussisältö voivat vaikuttaa asennustyön ja rakennusmateriaalien hintoihin.

Yleiset sopimusehdot ja kuluttajansuojalaki

Rakennusala on viime vuosina ollut myrskyn silmässä. Ensin korona ja sitten Venäjän aloittama sota ovat aiheuttaneet epävakautta rakennusalalle. Näiden vuoksi rakennusmateriaalien ja monien raaka-aineiden hinnat ovat nousseet. Nyt on tärkeä varmistaa, että kuluttajan ja talotoimittajan väliset sopimukset ovat kunnossa.

Olemme sitoutuneet noudattamaan yleisiä sopimusehtoja ja kuluttajasuojalakia. Tämä on kirjattu kauppasopimuksiimme.

Tutustu yleisiin sopimusehtoihin!

Yhdessä onnistumme

Poikkeuksellinen aika haastaa rakentamista. Rakennus- ja sisustustarvikkeiden saatavuudessa on ilmennyt ongelmia. Voimme joutua vaihtamaan tuotteita tai hankkeen edistyminen voi viivästyä. Näistä tiedotamme rakentajalle hyvissä ajoin.  Avoimella vuoropuhelulla selviämme kyllä eteenpäin haastavanakin aikana.

Talonrakentajat sahaamassa sirkkelillä ulkoverhouslautaa.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!