Omakotitalon eteinen

Omakotitalon eteisen suunnittelu

Eteisen suunnittelu jää helposti vähälle huomiolle, mutta siihen kannattaa uhrata aikaa. Kun tavaroille on mietitty omat paikat, arkiaamuisin kotoa lähtö on helpompaa.  Eteisen suunnittelu vaiheessa kannattaa pohtia, sopiiko ulko-oven läheisyyteen arkieteinen tai erillinen vaatehuone. Sieltä on mahdollista napata  ulkoilu- ja liikuntavälineet  nopeasti mukaan.

Lapsiperheen aamut ovat täynnä tohinaa: ”Mutsi, missä mun hanskat! Iskä, mihin sä laitoit mun pyöräilykypärän!”

Eteisen suunnittelu: istuin tason takana on naulakko, johon on ripustettu takkeja.

Penkki helpottaa pukeutumista. Sen alta löytyvät laatikot – vaikka jokaiselle perheenjäsenelle omansa. Laatikoissa säilytettään lippikset, pipot, hanskat tai lenkkivaatteet.  Kun penkissä on riittävästi syvyyttä, sen taakse on mahdollista sijoittaa seinänaulakko takeille.

Eteisen suunnittelu: Avohyllykössä on koreja, laskettelukypärä ja -lasit.

Tässä omakotitalon eteisessä pukeutumispenkin ja seinänaulakon päälle on sijoitettu avohyllykkö. Sinne voidaan pistää talteen pipot, kypärät, avaimet ja lompakot.

Eteisen suunnittelu: Avohyllykköön on helppo laittaa kenkiä.

Avohyllykkö on toimii myös kenkien säilytyspaikkana. Kosteuden kestävästä levystä valmistettuun hyllykköön voidaan nostaa myös hiukan märät kengät. Kun kengille on riittävästi säilytystilaa, lattialla lojuva kenkäkasa on pienempi.

Eteisen suunnittelu: Kaapissa on lankakorit, joissa on ulkovaatteita ja laskettelukengät.

Eteisen kaapissa ilmavat lankakorit ovat toimivia. Niiden kannattaa olla reilunkokoiset, jotta myös toppavaatteet  sujahtavat helposti sisään. Korkeaan lankakoriin mahtuvat vaikka laskettelumonot.

Eteisen seinälle tai kaapin päätyyn sijoitettu naulakko on kiva sisustuselementti. Siihen on helppo heittää lapsen leikkikaverin ulkovaatteet  tai käsilaukku.

Eteisen suunnittelu: Eteisen penkillä on taulu, jossa lukee ihana oma koti.

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?
Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!