Loma-asuntoja Iso-Syötteelle jo 20 vuotta

Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 60 loma-asuntoa Iso-Syötteen alueelle. Rakentaminen jatkuu. Vuonna 2021 valmistuu 11 erikoikoista kotia lomailuun. Hyvän sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen.

Videossa kerromme Syötteen rakentamisen tarinaa.

Loma-asunto tunturin juurelta
Syötteellä pääset liikkumaan luonnossa läpi vuoden. Talvella pääset hiihtämään, laskettelemaan, kelkkailemaan ja lumikenkäilemään valkoisilla hangilla. Upeilla talvipyöräreiteillä voit ihastella tykkypuita. Kesällä pyöräilet tiellä tai maastossa, voit meloa joella tai järvillä tai patikoida ikimetsissä. Marja- ja sienimetsät alkavat loma-asuntosi ovelta.

Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen. Sen huipulta avautuvat upea näkymään vaaramaisemaan. Syötteen alue on Suomen runsaslumisinta aluetta. Lunta riittää varhain syksystä pitkälle kevääseen.

Jopera -turvallinen rakentaja
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 60 loma-asuntoa Iso-Syötteen alueelle. Me tiedämme, mitä hyvältä loma-asunnolta vaaditaan. Hiihtokeskuksen läheisen sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen. Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä loma-asuntoja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!