Kolmen perheen vinkit omakotitalon rakentajalle

Oma koti on yksi elämän suurimmista hankinnoista. Omakotitalon rakentaminen on iso panostus. Se vaatii paljon aikaa, rahaa ja pitkää pinnaa. Omakotitalon rakentaminen voi tuntua etukäteen haasteelliselta jopa pelottavalta. Yhteistyö on rakennuttamisessakin voimaa. Vanha viisaus: ”Kysyvä ei tieltä eksy”, on hyvä neuvo rakentajalle.

Kolme perhettä, jotka ovat asuneet jo hetken Joperan muuttovalmiiksi  rakentamissa omakotitaloissa, antoivat vinkkejä tuleville rakentajille.

Omakotitalon rakentaminen - Lapset ovar rakentaneet pihalle lumiukkon ja -lumilinnan. He kurkistavat lumilinnan ikkunasta.

Koti Tuusulaan lapsiperheelle

”Rakentamisen aikana lapset tutustuivat tulevaan kotiin, kun kävimme koko perheellä siivoilemassa ja katsomassa rakentamisen edistymistä” Heikki-isä

Omakotitalon rakentajaminen - vaaleassa olohuoneessa on puukalusteista ja värikäs matto. Portaikossa on umpikaide.

Lapsiperheelle koti Tampereelle

”Talo on hyvin valoisa, siitä kiitos arkkitehdin. Luonnon valo tulvii sisään sillä ikkunoita on sijoitettu järkevästi joka ilman suuntaan.”  Kristiina-äiti

Omakotitalon rakentaminen - Poika leikkii autolla uudessa lasten huoneessa.

Koti Ouluun äidille, isälle kahdelle lapselle ja kahdelle koiralle

”Oleskelutila on kotimme sydän. Siellä tehdään arjen askareita ja rentoudutaan koko perheellä ”  Tuula-äiti

Omakotitalon rakentaminen: Uuden omakotitalon olohuoneessa on vanhan salin vintage tunnelma: sohvan päällä on peili ja katossa roikkuu kruunuvalaisin.

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?
Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!