Kesäekstra 2023

KESÄEKSTRA 2023

Kesän kunniaksi kymmenen Jopera-kodin ja Puustelli-kalustepaketin ostajaa saa etusetelin kaluste- materiaali- tai kodinkonemuutoksiin. Kesäekstra 2023 on voimassa 50km etäisyydelle Joperan myyntitoimistosta. Tarjous koskee vain uusia tilauksia.

Joperan koteihin kalusteet toimittaa Suomen suurin ja laadukas keittiökalustevalmistaja Puustelli.
Tutustu Puustelliin

ALOITETAAN SUUNNITTELULLA

Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Taitavat arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kustannustehokkaan kodin – yksilöllisen omakotitalon. He mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

PUUTALO TAI HIRSITALO

Kotien päärakennusaineena käytämme kotimaista puuta. Puussa tiivistyy kotimaisen työn ja materiaalien vankkumaton laatu.  Haluamme, että kodit kestävät aikaa sukupolvelta toiselle.

Puutalo on ekologinen valinta, jonka hiilijalanjälki on pieni.  Hirsitalon hirsirakenteet toimivat hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu.

TOIMITUSSISÄLTÖ

Muuttovalmiin omakotitalon toimitussisältö on laaja. Muuttovalmis koti on täysin valmis, kun muuttoauto kaartaa pihaan. Voit keskittyä sisustuksen ja kalusteiden suunnitteluun. Me rakennamme toiveittesi mukaisen kodin, ammattitaidolla. Tutustu toimitussisältöömme!

Puutalon toimitussisältö

Hirsitalon toimitussisältö

KESÄEKSTRA 2023 – OTA YHTEYTTÄ

Talomyyjät auttavat sinut rakentamisen alkuun. Ammattitaitoisilta myyjiltämme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Olemme tehneet omakotitalon rakentamisen helpoksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Talomyynti

Laita jakoon!