Talvi 2023 -kampanja

Nyt rakentamaan

Oletko suunnitellut omakotitalon rakentamista? Nyt on hyvä aika toteuttaa unelmasi. Rakentaminen on kannattavampaa nyt kuin rakentamisen kiihkeinä vuosina. Rakennustarvikkeiden hinta-alet laskevat talopaketin hintaa ja näin tarvitset lainaa vähemmän. Kampanja tuo lisäetuja Sinulle.

Aloitetaan  suunnittelulla

Me suunnittelemme kotisi vaikka ruutupaperiluonnoksesta. Taitavat arkkitehtimme suunnittelevat ideasi pohjalta juuri sinun tontille sopivan kustannustehokkaan kodin – yksilöllisen omakotitalon. He mallintavat tulevan kotisi, pääset katselemaan sitä eri puolilta ja kurkistamaan, miltä sisältä näyttää.

Valitse lisäeduksi

Kampanja, taulussa kerrotaan kampanjaeduista.

Tarjous voimassa 31.3.2023 saakka 50km etäisyydelle Joperan myyntitoimistosta. Toimitus viimeistään 31.12.2023. Tarjous koskee vain uusia tilauksia.

Puutalo tai hirsitalo

Kotien päärakennusaineena käytämme kotimaista puuta. Puussa tiivistyy kotimaisen työn ja materiaalien vankkumaton laatu.  Haluamme, että kodit kestävät aikaa sukupolvelta toiselle.

Puutalo on ekologinen valinta, jonka hiilijalanjälki on pieni.  Hirsitalon hirsirakenteet toimivat hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu.

TOIMITUSSISÄLTÖ

Muuttovalmiin omakotitalon toimitussisältö on laaja. Muuttovalmis koti on täysin valmis, kun muuttoauto kaartaa pihaan. Voit keskittyä sisustuksen ja kalusteiden suunnitteluun. Me rakennamme toiveittesi mukaisen kodin, ammattitaidolla. Tutustu toimitussisältöömme!

Puutalon toimitussisältö

Hirsitalon toimitussisältö

Ota yhteyttä – kampanja antaa etuja rakentajalle

Talomyyjät auttavat sinut rakentamisen alkuun. Ammattitaitoisilta myyjiltämme voit aina kysyä, jos jokin askarruttaa. Olemme tehneet omakotitalon rakentamisen helpoksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Talomyyjät

 

Laita jakoon!