Talonrakentaja pääkaupunkiseudulle ja Oulun alueelle

Avoin työpaikka: talonrakentaja

Jopera on yksilöllisten omakotitalojen rakentamisessa edelläkävijä. Se on rakentanut koteja 27 vuotta. Tänä vuonna valmistuu koteja rivi- pari- ja omakotitaloihin pääkaupunkiseudulle, Ouluun ja Pirkanmaalle.

Etsimme  pääkaupunkiseudun ja Oulun alueen omakotitalo- ja paritalotyömaille talonrakentajia

Rakennamme omakotitalot ja aluekohteemme puurakenteisina.

Ota yhteyttä, jos sinulle on kertynyt kokemusta puurakentamisesta ja haluat hyvän työpaikan vakaavaraisessa yrityksessä. Palkkaus on motivoiva urakkapalkka. Sinun on mahdollista tienata hyvin, kun teet työsi taitavasti ja tehokkaasti. Osaavaa ja motivoitunutta talorakentajaa me Joperassa arvostamme.

Jos sinulla on valmis työpari tai työkunta, tarjoamme sinulle oman itsenäisen työkohteen.

Ota yhteyttä!

Jaakko Räihä
puh. 040 685  1499
jaakko.raiha@jopera.fi

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!