OMAKOTITALO, Nikinmäki, Vantaa

Moderni omakotitalo valmistui Vantaan Nikinmäkeen.
Pulpettikattoinen moderni omakotitalo rakennettiin vanhalle asuinalueelle.

Perhe hankki tontin vanhalta asuinalueelta, jossa kadut, koulut ja palvelut on rakennettu valmiiksi. Tontilla oli pieni vanha talo, joka sai väistyvä uuden tieltä. Tilalle rakennettiin moderni pulpettikattoinen omakotitalo. Iso oleskeluterassi sijoitettiin eteläseinustalle. Taloon kytketty piharakennus suojaa näkymää tieltä oleskelupihalle.

Omakotitalossa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja työhuone keittiön läheisyydessä. Avaraan oleskelutilaan tulee valoa olohuoneen korkeista ikkunoista. Ruokalutilasta avautuvat pariovet katetulle terassille.

Moderni omakotitalo: Olohuoneen ja ruokailutilan korkeat ikkunat tuovat runsaasti päivän valoa sisään.

Olohuoneen ja ruokailutilan korkeat ikkunat tuovat runsaasti päivän valoa sisään. Ruokailutilasta on käynti työhuoneeseen ja vanhempien huoneeseen. Pariovista pääsee kulkemaan isolle, osittain katetulle terassille.

Moderni omakotitalo: Oleskelutilojen väritys on rauhallinen: valkoinen – harmaa – musta.

Oleskelutilojen väritys on rauhallinen: valkoinen – harmaa – musta. Seinien maalin sävy on Tikkurilan harmaa. Lattiassa on tyylikäs ja kosteutta hyvin kestävä vaaleanpuunsävyinen vinyylikorkki. Pelkistetty takka ja musta piippu on kaunis sisustuksellinen yksityiskohta.

Moderni omakotitalo: Selkeään mustaan keittiöön ilmettä antaa yläkaapiston rytmitys.

Selkeään mustaan keittiöön ilmettä antaa yläkaapiston rytmitys. Musta väliovi johtaa pukuhuoneen kautta saunaosastolle.

Moderni omakotitalo: Kullansävyinen hana antaa keittiöön viimeistellyn ja persoonallisen ilmeen.

Kullansävyinen keittiön hana antaa viimeistellyn ja persoonallisen ilmeen.

Moderni omakotitalo: Käynti vaaleaan pukeutumishuoneeseen on musta keittiön kautta.

Käynti vaaleaan pukeutumishuoneeseen on musta keittiön kautta.

Paneeli: Pukeutumishuoneessa vaalean sisustuspaneelin aaltoileva pinta pehmentää niin akustiikkaa kuin sisustusta.Pukuhuone: Pukeutumishuoneessa vaalean sisustuspaneelin aaltoileva pinta pehmentää niin akustiikkaa kuin sisustusta.

Pukeutumishuoneessa vaalean sisustuspaneelin aaltoileva pinta pehmentää niin akustiikkaa kuin sisustusta. Seinälle on sijoitettu puiset ripustuskoukut.

Sauna: Kylpyhuoneessa on mustat laatat.Sauna: Lämpökäsitellyn radiatamännyn tumma sävy henkivät menneiden aikojen rauhoittavaa kotisaunojen tunnelmaa.

Kylpyhuoneen mustat laatat ja lämpökäsitellyn radiatamännyn tumma sävy henkivät menneiden aikojen rauhoittavaa kotisaunojen tunnelmaa.

WC: Wc:ssä kattovalot on sijoitettu kivasti allastason päälle.

Wc:ssä kattovalot on sijoitettu kivasti allastason päälle.

Lastenhuone: Lastenhuoneeseen valittiin värikäs tehostetapetti.

Lastenhuoneeseen valittiin värikäs tehostetapetti. Liukuovikaappien taakse kätkeytyvät lelut ja vaatteet.

Vanhempien huone: Vanhempien makuuhuoneessa lukuvalot on kiinnitetty seinään.

Vanhempien makuuhuoneessa lukuvalot on kiinnitetty seinään.

Katso viedo tästä kodista!

5 h +k
Huoneistoala:  162.5 m²
Kerrosala:         216.m²

Moderni omakotitalo: Yksitasoisessa kodissa on 3 makuuhuonetta , työhuone, olohuone ja keittiö.

Jopera

Olemme turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä jo 30 vuoden kokemuksella. Rakennamme laadukkaat omakotitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Kannattava liiketoimintamme takaa, että olemme turvallinen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Yksilöllisiä koteja

Haluamme, että jokainen koti on uniikki. Arkkitehtimme suunnittelevat omakotitalot yksilöllisesti.  He piirtävät luonnokset, joita voit tarkastella 3d-mallina. Voit pyörittää mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eri puolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!