HIRSITALO, Oulunsalo, Oulu

Keltainen muuttovalmis hirsitalo rakennettiin lapsiperheen kodiksi.
Hirsitalossa on hyvä ja puhdas sisäilma.

Perheen koon kasvaessa vanhemmat tekivät rakentamispäätöksen. He halusivat kasvattaa lapsensa ekologisesti rakennetussa hirsitalossa, jonka hiilijalanjälki on pieni ja sisäilma hyvälaatuinen. Tontin he hankkivat uudelta asuinalueelta. Siellä keltainen hirsitalo erottuu edukseen vaaleiden puutalojen joukossa.

Hirsitalo on selkeä.  Talossa on neljä nurkkaa, tilavat oleskelutilat ja kolme makuuhuonetta. Kodinhoitohuone toimii sekä arkieteisenä että saunan pukuhuoneena. Hyvällä suunnittelulla nämä on saatu toimimaan samassa tilassa.

Muuttovalmis hirsitalo: Eteisessä isot peililiukuovet tuovat valoisuutta.

Eteisessä isot peililiukuovet tuovat valoisuutta sisäänkäyntiin. Liukuoven takana on kodinhoitohuone kurapisteineen.

Muuttovalmis hirsitalo: Keltainen on tehostesävynä keittiön takaseinälle.

Keltainen on tuotu myös sisälle. Se on  tehostesävynä keittiön takaseinällä.

Muuttovalmis omakotitalo: Olohuoneen sisustukseen hirsiseinät luovat kodikkaan tunnelman.Muuttovalmis hirsitalo: Olohuoneessa on hirsi- ja valkoisia maaliseiniä

Olohuoneen sisustukseen hirsiseinät luovat kodikkaan tunnelman. Lattiaan perhe on valinnut vaalean laminaatin. Se kestää lasten leikkejä.

 

Muuttovalmis hirsitalo: Makuuhuoneessa peililiukuovi toistaa hirsiseinää.

Makuuhuoneessa peililiukuovet toistavat kauniin hirsiseinän.

Muuttovalmis hirsitalo: Wc:ssä on tehostetapettissa kesäniitty.Muuttovalmis hirsitalo: Wc:n tehosteseinä näkyy pyöreästä peilistä.

Wc:hen on valittu kukkainen tehostetapetti. Se näkyy kauniisti myös pyöreästä peilistä.

Muuttovalmis hirsitalo: näkymä olohuoneesta keittiöön. Punaisen keittiön pöydän ympärillä on värikkäitä tuolia. Keittiön takaseinä on keltainen.Muuttovalmis hirsitalo: Olohuoneessa on pellavanvärinen sohva, punainen nojatuoli ja tv-taso

Saimme käydä kuvaamassa kotia muuton jälkeen. Siellä tervehti kodikas tunnelma värikkäine huonekaluineen ja tekstiileineen. Keittiön keltainen tehosteseinä on saanut seurakseen punaista ja mustaa.

4 h +k
Huoneistoala:  114.5 m²
Kerrosala:         123.5m

Muuttovalmis hirsitalo: pohjapiirustus talosta, jossa on kolme makuuhuonetta ja oleskelutila.

Muuttovalmis hirsitalo

Hirsitalo on ekologinen vaihtoehto. Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä. Hirsiseinä toimii hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu. Hirsitalossa on hyvä ja puhdas sisäilma.

Jopera

Olemme turvallinen yhteistyökumppani ja yksilöllisten muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä jo 30 vuoden kokemuksella. Rakennamme laadukkaat omakotitalot käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Kannattava liiketoimintamme takaa, että olemme turvallinen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold

Yksilöllisiä koteja

Haluamme, että jokainen koti on uniikki. Arkkitehtimme suunnittelevat omakotitalot yksilöllisesti.  He piirtävät luonnokset, joita voit tarkastella 3d-mallina. Voit pyörittää mallia, zoomaa ja katsele näkymiä eri puolilta. Kävele sisällä huoneesta toiseen.

Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!