29.7.2021: Taloesittely NOKIA

Muuttovalmis hirsitalo valmistui Harjuniittyyn, Nokia. Taloesittely viehättävässä hirsikodissa. Kodin suunnittelussa on huomioitu lapsiperheen toimiva arki. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran yhtenäisen tilan, kodin sydämen.

Olemme suunnitelleet tämän kodin yhdessä perheen kanssa ja rakentaneet muuttovalmiiksi. Sisustuksessa kuultosävyllä käsitellyt hirsiseinät luovat kodikkaan tunnelman.

Aika:
torstaina 29.7.2021
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Taivaankannenkatu, Harjuniitty, NOKIA
opastus Kosmoksenkadulta

Ennen kuin perhe muuttaa uuteen hirsitaloon haluamme esitellä sen. Tervetuloa juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Einari Paavola
puh. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

 

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo. Kodissa on avara yhtenäinen olekelutila ja neljä makuuhuonetta. Lisäksi on pieni työhuone.

6 h +k
Huoneistoala: 129.5 m²
Kerrosala:       140.0 m²

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!