28.04.2022: Taloesittely VANTAA

Taloesittely  1½ -kerroksisessa lapsiperheelle suunnitellussa omakotitalossa. Muuttovalmis omakotitalo, jonka alakerrassa on avara yhtenäinen oleskelutila ja vanhempien makuuhuone. Lasten huoneet ovat yläkerrassa. Takapihan terassilla nautitaan kesäisistä illoista.

Sisäseinissä yleissävynä on Tikkurilan Batisti. Makuuhuoneisiin tehostevärit antavat lisäilmettä. Kaunis yksisauvainen tammiparketti tuo pehmeyttä sisustukseen.

Aika:
Torstaina 28.4.2022
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Lohestajantie,
Ylästö, VANTAA

Opastus:
Ylästöntieltä

Katso ajo-ohje

 

Tervetuloa juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Muuttovalmis omakotitalo pohjapiirustus. Yläkerrassa on kaksimakuuhuonetta, vaatehuonen ja kylpyhuone. Alakerrassa on saunaosasto, oleskelutilat ja kaksi makuuhuonetta.

5h +k
Huoneistoala: 181.0 m²
Kerrosala:       209.0 m²

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!