27.09.2022: Taloesittely Oulu

Taloesittely järjestetään kahdessa muuttovalmis omakotitalot, jotka olemme rakentaneet samalle tontille. Molemmat omakotitalot olemme suunnitelleet perheiden yksilölliset toiveet huomioiden. Kodeissa on valoista oleskelutila ja kolme makuuhuonetta. Nyt voit tutustua muuttovalmis omakotitaloon!

Perheet ovat valinneet sisustusmateriaalit. Vaalean maaliseinän lisäksi löytyy paneeliseinää ja yksilöllisiä laattavalintoja. Puunsävyiset lattiat tuovat pehmeyttä sisustukseen. Perheet ovat osallistuneet myös itse rakentamiseen, mm. kiintokalusteet ovat heidän toimittamia.

Muuttovalmis omakotitalot – tervetuloa juttelemaan kotisi rakentamisesta!

Aika:
Tiistaina 27.9.2022
klo 17.00 – 19.00

Osoite:
Ellintie,
Knuutilankangas,  OULU

Opastus:
Kajaanintieltä
KATSO AJO-OHJE

Tule tutustumaan kahteen muuttovalmiiseen omakotitaloon!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo, jossa on kolme makuuhuonetta. Pohjakuvapiirustus

A-talo
4 h +k
Huoneistoala: 102.0 m²
Kerrosala:       125.0 m²

B -talo
4 h +k
Huoneistoala: 102.0 m²
Kerrosala:       113.0 m²

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!