27.05.2021: Taloesittely TAMPERE

Taloesittely modernissa harjakattoisessa omakotitalossa, jonka päädyssä on oleskeluterassi. Alakerrassa on tilava oleskelutila. Muuttovalmis omakotitalo valmistui Vuorekseen, Tampere.

Perheen makuuhuoneet ja oleskelu on sijoitettu yläkertaan. Lapsiperheen kodissa on eteisen yhteydessä käytännöllinen vaatehuone ja käynti kodinhoitohuoneeseen.

Tässä tyylikkäässä kodissa yleissävynä on Tikkurilan valkoinen joka on saanut rinnalleen vaaleaa puupaneelia.

Aika:
Torstai 27.5.
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Hallinnokka,
Vuores, TAMPERE

Tule tutustumaan upeaa kotiin ja juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Einari Paavola
p. 050 405 0972

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo. Kaksikerroksisessa omakotitalossa on ylhäällä kolme makuuhuonetta. Alakerrassa on olohuone, keittiö ja ruokailutila sekä erillinen kodinhoitohuone

4 h +k
Huoneistoala:  128.5  m²
Kerrosala:         146.0 m²

 

Rakennuspalvelu Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!