27.04.2022: Taloesittely Ylöjärvi

Tässä on valoisa, muuttovalmis omakotitalo, jonka olemme suunnitelleet yhdessä asiakasperheen kanssa. Taloesittely kodissa, jossa  oleskelutilojen isot ikkunat avautuvat sisäpihalle ja tuovat iltapäivän valoa kotiin.  Olemme rakentaneet sen muuttovalmiiksi.

Olemme sisustaneet kodin perheen tekemän yksilöllisen suunnitelman mukaan. Vaalean kodin sisutukseen koivunsävyinen keittiö tuo pehmeää ilmettä oleskelutiloihin.

Aika:
Keskiviikko 27.4.2022
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Näädäntie,
Siivakkala, Ylöjärvi

Opastus:
Laatokantieltä
Katso ajo-ohje

Tervetuloa juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Einari Paavola
puh. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo: Omakotitalossa on saarekkeellinen keittiö.

4h +k
Huoneistoala: 131.0 m²
Kerrosala:       156.0 m²

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!