26.01.2023: Taloesittely Vesilahti

Taloesittely modernissa pulpettikattoisessa omakotitalossa. Tämä on muuttovalmis omakotitalo, jonka olemme suunnitelleet lapsiperheen toiveiden mukaan. Asiakasperhe on valinnut sisustusmateriaalit ja olemme rakentaneet sen muuttovalmiiksi. Avara oleskelutila tuo väljyyttä koko taloon. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja tilava lapsiperheen toive: tilava arkieteinen. Taloesittely – tervetuloa!

Aika:
Torstaina 26.01.2023
klo 17.00 – 19.00

Osoite:
Puolukkapolku,
Vesilahden kirkonkylä

Opastus:
Rautialantieltä

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan kahteen muuttovalmiiseen omakotitaloon!

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

Einari Paavola
puh. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo. Esittelytalon pohjakuva. Talossa on neljä makuuhuoneetta ja tilava oleskelutila.

5 h +k
Huoneistoala: 151 m²
Kerrosala:       168.0 m²

Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!